Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα που παρουσιάζονται μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται στην Ελλάδα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή εταιρεία μεταφορών. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες κάτω των 140,00€
Εντός Αττικής  3,00€
Εκτός Αττικής  5,00€

Για παραγγελίες άνω των 140,00€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Για προϊόντα με αυξημένο όγκο όπως είναι τα είδη που περιλαμβάνονται στην υποκατηγορία Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων, τα μεταφορικά θα ορίζονται κατόπιν συμφωνίας για τις παραδώσεις εκτός Αττικής ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων είναι παραδοτέα μέχρι το πεζοδρόμιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή με δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, δεν θα σας χρεώνουμε τα μεταφορικά και δίνετε εσείς εντολή στην μεταφορική, να παραλάβει από την έδρα μας. Αυτό προϋποθέτει την προ-πληρωμή της παραγγελίας σας πριν την αποστολή.

Επιπλέον Πληροφορίες

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του παραστατικού ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.