Τρόποι Αποστολής

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εμφανίζεται σε κάθε είδος χωριστά. Περιπτώσεις απόκλισης των αποθεμάτων μπορούν να τύχουν αν το απόθεμα είναι οριακό ή συμπέσει μεγάλη παραγγελία και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Σε περίπτωση που ένα είδος είναι ογκώδες και δεν μπορεί να αποσταλεί με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) τότε θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος μεταφοράς του με πρακτορείο μεταφορών πριν την αποστολή για να το εγκρίνετε. Το εκάστοτε αναφερόμενο μεταφορικό κόστος των προϊόντων νοείται για παράδοση μέχρι το πεζοδρόμιο.

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες κάτω των 140,00€
Εντός Αττικής  3,00€
Εκτός Αττικής  5,00€

Για παραγγελίες άνω των 140,00€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή με δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), δεν θα σας χρεώνουμε τα μεταφορικά και θα πρέπει να δώσετε εσείς την εντολή στην μεταφορική ή courier να παραλάβει από την έδρα μας.

Επιπλέον Πληροφορίες
Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του παραστατικού ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.